Καινούργιες Ακουστικές Διδασκαλίες: Να Βλέπετε την Αλήθεια με έναν Ήσυχο Νου . . . Ενημερώσεις για το Πρόγραμμα Διδασκαλίας: Αυστραλία: 14 - 26 Μαρτίου 2017... Ρουμανία: 1 - 2 Απριλίου 2017... Ιαπωνία: 7 - 9 Απριλίου 2017... Αγγλία: 14 - 17 Απριλίου 2017... Ιταλία: 22 - 23 Απριλίου 2017... Αγγλία: 29 Απριλίου - 1 Μαΐου 2017... Ελλάδα: 20 - 21 Μαΐου 2017... Αγγλία: 27 - 29 Μαΐου 2017... Ιταλία: 3 - 4 Ιουνίου 2017... Ρουμανία: 10 - 11 Ιουνίου 2017... Πολωνία: 17 - 18 Ιουνίου 2017... Αγγλία: 24 Ιουνίου - 27 Αυγούστου 2017... Για Πληροφορίες επισκευτείτε: Πρόγραμμα Διδασκαλίας. . .

Πληροφορίες για τις Απομονώσεις

Κόστος:

Δεν υπάρχει χρέωση για την παρακολούθηση της Θερινής Απομόνωσης του Pathgate• οι συμμετέχοντες μπορούν να κάνουν την προσφορά της επιλογής τους στην διάρκεια των απομονώσεων. Τα ποτά, το κολατσιό και το χορτοφαγικό γεύμα της ημέρας προσφέρονται. Τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής δεν περιλαμβάνονται.

Διαμονή:

Υπάρχουν πολλοί τοπικοί ξενώνες και ξενοδοχεία μέσα στην πόλη του Newcastle upon Tyne και γύρω από αυτήν. Υπάρχουν επίσης κοιτώνες για τους σπουδαστές που επιθυμούν να μείνουν κοντά στο Pathgate Dharma Centre.

Για μια λίστα διαμονής καθώς και για περαιτέρω πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στo Pathgate Dharma Centre από τo αεροδρόμιο, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον αρμόδιο συντονιστή της απομόνωσης: Κούνζανγκ Νάμγκυαλ, Τηλ: +44-191­-2094518, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μετάφραση:

Όλες οι Διδασκαλίες στις Απομονώσεις του Ινστιτούτου Pathgate θα δοθούν στα Αγγλικά. Αν έχετε την ανάγκη ενός μεταφραστή, παρακαλούμε επικοινωνήστε στην διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να πληροφορηθείτε σε ποιες γλώσσες υπάρχουν διαθέσιμοι μεταφραστές προτού συμπληρώσετε την αίτηση κράτησης.

Ειδική Σημείωση σχετικά με παρακολούθηση του Θερινού Σχολείου του Pathgate:

Οι σπουδαστές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν οποιαδήποτε από τις Απομονώσεις της Θερινής Απομόνωσης του Pathgate πρέπει να πάρουν άδεια συμμετοχής από τον Σεβ. Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε πριν συμπληρώσουν την αίτηση κράτησης. Για άδεια συμμετοχής επικοινωνήστε στην παρακάτω διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Αίτηση Κράτησης:

Πατήστε εδώ για αίτηση κράτησης. Παρακαλούμε τυπώστε και συμπληρώστε την αίτηση κράτησης (Booking Form).
Οι συμπληρωμένες αιτήσεις καθώς και τα δίδακτρα στέλνονται στην ακόλουθη διεύθυνση:
Pathgate Institute, PO Box 1XE, Newcastle-Upon-Tyne, NE99 1XE, Αγγλία.